Skift mødelokalet ud og få mere udbytte af jeres næste møde

mødelokaler i københavn

Vil du forøge dit og dit teams kreativitet?

Albert Einstein sagde engang, at man ikke kan løse sine problemer, ved at bruge samme tankegang som man brugte på at skabe dem.

Man skal med andre ord ændre sin tankegang for at komme med nye idéer.
Én af de mest effektive måder at gøre det på, er at skifte sit arbejdsmiljø ud. Selvom det kan være et overset skridt at tage, så er det meget effektiv.

Hvis man arbejder i det samme miljø dag ud og dag ind, så er man tilbøjelig til at falde ind i de samme tankemønstre. Derfor er det vigtigt at tage sig selv og
eventuelt sit team og medarbejdere ud i et nyt miljø, hvor man kan afhold et nyt effektivt møde og udbygge din kreative tankegang.

Fakta er, at jo flere nye indtryk vi får, des mere kreativt kan vi tænke. Her er det oplagt at komme væk fra de vante mødelokaler i firmaet, og prøve nogle helt andre mødefaciliteter som man kan finde f.eks. hos citymeetings i København. Her er der endda mulighed for at give kreativiteten et ekstra skud vitaminer ved at kombinere jeres næste super-møde med teambuilding og Escape Rooms.

Eksperten har talt: Derfor skal I skifte mødestedet ud

Kreativitetsekspert og forfatter Teo Hären, der har hjulet adskillelige firmaer  med at forøge deres kreativitet,  fortæller, at når man sidder det samme sted, og taler med de samme personer dag ud og dag ind, så reducerer det muligheden for at skabe nye tanker. Han giver her hans tips til at til at øge kreativiteten:

I skal turde at prøve nye og uventede steder til jeres møder. Du ved ikke hvad der virker bedst for jeres møder. Måske bliver I mere fokuserede i et rum uden vinduer, får nye geniale idéer på en balkon med udsigt over vandet, eller får mere energi ved at arbejde foran et ildsted?

Husk på, at kreativitet er meget personlig. Nogle bliver inspireret af smukke udsigter, mens andre bliver distraheret.

Det kan være I skal prøve flere forskellige steder og lokaler af. Så selvom det ikke giver pote i allerførste hug at udskifte jeres mødelokaler, så prøve det af flere gange. Det kan være I bare har haft valgt forkert indtil nu.

Post Tagged with

by

Related Posts


  • Warning: file_put_contents(http://eventblog.dk/wp-content/uploads/2017/08/Escape-room-final120.jpg) [function.file-put-contents]: failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 737

    Fatal error: Uncaught Error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/dynamic-image.php:275 Stack trace: #0 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/inkthemes-functions.php(195): inkthemes_thumbnail_resize(118, '', 120, 90, true, 90) #1 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/single.php(100): inkthemes_get_thumbnail(120, 90) #2 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/eventb...') #3 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/eventb...') #4 /var/www/eventblog.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/eventb...') #5 {main} thrown in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/dynamic-image.php on line 275