Musik til firmafester, julefrokoster, bryllupper og andre store fester

musik til fest

Musik til jeres næste fest er vigtig!

Når man skal afholde en stor fest, er der visse ting der bare skal spille. Ud over mad, bordplan og drikkevarer, så skal den musik man vælger også være suveræn. Der er selvfølgelig flere muligheder at løse dette på; man kan hyre en DJ, selv sætte en playliste på anlægget, eller man kan hyre et godt festband, der kan spille op til dans i løbet af aftenen.

Her følger lidt gode råd, som du kan følge når du skal booke et festband til jeres næste fest.

At få et godt band kan være lidt af en jungle, så undersøg markedet godt, og vælg et band, hvor du kan høre demo først. Og tjek eventuelt også andre steder på nettet, om andre af deres kunder skriver godt om dem.

Det kan være rart at have mulighed for at påvirke en sætliste med jeres egne favoritter. Det er dog langt fra sikkert, at bandet kan spille alle de forslag I kommer med. Husk på, at det er et band, hvor alle personer i bandet skal kunne sangen. Det er ikke ligesom en DJ der kan trykke play, og så spiller det. Husk også, at bandet har spillet til mange fester før, og ved hvordan man styre et dansegulv. De er derfor de mest kompetente til at lægge den perfekte sætliste til jeres fest.

Husk, at man ofte får hvad man betaler for. Er økonomien stram, så kan det være, at det rigtige for jer, er at vælge en DJ, frem for at stå med et halvsløjt orkester til jeres store fest. Regn med at et kvalitetsband koster mellem 10.000 – 15.000 for en aften.

Sidst men ikke mindst, så husk at have helt klare linjer med bandet om:

Hvor længe de spiller
Hvor mange pauser der holdes
Hvad er vilkårene hvis jeres fest bliver forsinket, og de derfor skal starte senere?
Er prisen den endelige pris, eller kommer der transport og moms oven i beløbet?

Hvis I skal have musik før eller efter bandet er gået af, kan det være en god idé at høre, om man kan leje deres anlæg billigt, så skal I ikke selv sætte det op, I ved det virker, og I kan ofte spare mange penge når ved ikke at skulle leje et ekstra anlæg ind.

 

Post Tagged with ,

by

Related Posts

  • Post Image
  • Post Image
  • Post Image

Social Icons