Byg din egen sæbekassebil til børnene

Sæbekassebil

Sæbekassebilen er en udødelig legeklassiker der aldrig går af mode, det er en underholdende og kreativ måde at være sammen med sine børn på, både mens man bygger den og når der skal køres race mod de andre børn i nabolaget. Navnet sæbekassebil opstod fordi børn i 30’erne og 40’erne brugte de kasser som købmændene fik sæbespåner i til at fabrikere og udsmykke der simple biler.

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan ens sæbekassebil skal se ud, og en hurtig billedsøgning viser at folk er meget kreative når det kommer til udførelsen, hvor udsmykningen af sæbekassebilen ofte er vigtigere end hvor godt den kører.

Hver år afholdes der deciderede vædeløb med sæbekasser, hvoraf ét af de mere berømte er Det Danske Spejderkorps udgave, Oak City Rally, der strækker sig over 10 kilometer, men også mange firmaer bruger det som en teambuildingøvelse at medarbejderne skal bygge én og køre race.

Har du selv fået mod på at bygge en sæbekassebil, kan du bygge en hel simpel én der består af et bredt bræt hvorpå du monterer 2 hjul fra en barnevogn bagpå. Forrest sætter du et bredt på tværs, dette er samtidig styrtøjet, så det skal fæstnes med en bolt igennem midten af de to brædder. Sæt herefter 2 barnevognshjul på det tværgående bræt. Husk at sætte et torv fat i styretøjet, så vognen kan drejes.

 

by

Related Posts


  • Warning: file_put_contents(http://eventblog.dk/wp-content/uploads/2017/08/Escape-room-final120.jpg) [function.file-put-contents]: failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 737

    Fatal error: Uncaught Error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/dynamic-image.php:275 Stack trace: #0 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/inkthemes-functions.php(195): inkthemes_thumbnail_resize(118, '', 120, 90, true, 90) #1 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/single.php(100): inkthemes_get_thumbnail(120, 90) #2 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/eventb...') #3 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/eventb...') #4 /var/www/eventblog.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/eventb...') #5 {main} thrown in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/dynamic-image.php on line 275