Bumper Fodbold – Hysterisk morsom eventsport!

bumper-balls

 

Bumper Fodbold  er det nye hit inden for eventsport
– Spil fodbold iført hvad der bedst kan beskrives som en stor badebold. Lyder det tosset? Det kan godt være, men det er sindssygt sjovt, og hårdt, at være med.
Forestil dig, at du får et skulderskub af en modspiller, men fordi I begge to er pakket ind i den store plasticbold, så flyver I begge to flere meter i den anden retning, og lander formentligt ikke på benene, men på ryggen, hvilket gør det særdeles svært at komme. Lidt ligesom en skildpadder der er landet på ryggen, og skal kæmpe for at komme op igen.
I det seneste årstid er der dukket denne nye eventsport op, som er blevet et kæmpe hit til f.eks. polterabender, og det er meget forståeligt, for det er hylende morsomt at være med til.
Bumper Balls så første gang verdens lys i Norge i 2011, da Henrik Elvestad og Johan Golden udviklede Bubble Soccer, som er et af de mange navne for bumper fodbold.  Videoer af det hysterisk morsomme spil ramte YouTube i 2012, hvilket gjorde at det hurtigt blev, og til stadighed er, en kæmpe stor dille i hele verden. Hvis du har lyst til at se de skøre videoer så kan en hurtig youtube søgning vise dig virkelig mange af disse film.

F.eks. denne her:

 

Det er klart at denne eventsport hurtigt er blevet inddraget i diverse event- og actioncentres sortiment, og det er derfor ret nemt selv at komme til at spille med de sjove bumberz. Enten ved at tage til et eventcenter, eller ved at leje dem og selv finde en hal eller en fodboldbane et sted.

 

Post Tagged with ,,,

by

Related Posts


  • Warning: file_put_contents(http://eventblog.dk/wp-content/uploads/2017/08/Escape-room-final120.jpg) [function.file-put-contents]: failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 737

    Fatal error: Uncaught Error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/dynamic-image.php:275 Stack trace: #0 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/inkthemes-functions.php(195): inkthemes_thumbnail_resize(118, '', 120, 90, true, 90) #1 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/single.php(100): inkthemes_get_thumbnail(120, 90) #2 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/eventb...') #3 /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/eventb...') #4 /var/www/eventblog.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/eventb...') #5 {main} thrown in /var/www/eventblog.dk/public_html/wp-content/themes/blogspringtheme/functions/dynamic-image.php on line 275