Book firmajulefrokosten i god tid!

julefrokost 2017

FirmaJulefrokost

Netop er julefrokosterne overstået i januar, før end det er på tide at begynde at se på mulighederne for årets julefrokost 2019. Dette er virkeligheden når man skal planlægge for en virksomhed med mange ansatte. Det kan være en jungle at finde frem til den bedste udbyder af firmajulefrokost, men det kan godt betale sig at komme ud af starthullerne, allerede i starten af året.
Hvis man er et større firma, er det ikke alle udbydere af firmajulefrokoster der kan håndtere større grupper, og man er derfor allerede begrænset i udvalget. Og hvis man venter til sidste øjeblik, kan dem der rent faktisk havde plads, være blevet optaget i mellemtiden. Derudover, så er der rigtig man penge at spare ved at være ude i god tid. Mange af de store arrangører tilbyder såkaldt early bird rabatter, hvor man kan spare penge billetterne til julefrokosterne. Derudover kan man også få skræddersyet en julefrokost, der passer til firmaet, hvis man er i god tid og beslutter sig tidligt.
Så skynd jer at få besluttet de følgende punkter, og undersøg markedet:
– Hvad må det maksimalt koste?
-Hvad skal være inkluderet i denne pris?
-Hvilken type underholdning, ønsker vi?
-Skal maden være virkelig god, eller bare middelmådig?
-skal der være fri bar?
-Hvordan kommer vores medarbejdere sikkert hjem?
-Kan vi godt overleve en større og upersonlig fest med 5-6000 personer, eller vil vi hellere have en hyggelig fest på 2-300 personer, men hvor det stadig er en god fest?

Når I har styr på disse basale beslutninger, er det bare om at få bestilt biletter til årets julefrokost 2019

 

Post Tagged with

by

Related Posts

  • Post Image
  • Post Image
  • Post Image

Social Icons